Menu
Το καλάθι μου

Όροι χρήσης

Μπορείτε επίσης να ενημερωθείτε για την πολιτική απορρήτου μας, πατώντας εδώ.

Ποιοι είμαστε

Η σελίδα αυτή αποτελεί ιδιοκτησία του dedalos.gr και τελεί υπό τη διαχείρισή του. 

1) χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας
2) μέσω email στο: info@dedalos.gr

Το κατάστημα λαμβάνει κάθε προσήκον μέτρο έτσι ώστε τα στοιχεία και οι πληροφορίες που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα του να είναι αξιόπιστα, πλήρη και ακριβή. Παρ' όλα αυτά το κατάστημα δεν εγγυάται την ορθότητα, πληρότητα, ακρίβεια και αξιοπιστία των ως άνω πληροφοριών και δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών για οποιαδήποτε ζημία οφειλόμενη στον εσφαλμένο και ανακριβή χαρακτήρα τους. Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την ιστοσελίδα του, να προσθέτει, τροποποιεί και αφαιρεί οποιοδήποτε στοιχείο και πληροφορία που περιλαμβάνεται σε αυτήν χωρίς προειδοποίηση. Διατηρεί ακόμα το δικαίωμα να τροποποιεί τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή. Η από μέρους σας πρόσβαση στην ιστοσελίδα του καταστήματος επιβεβαιώνει ότι έχετε κατανοήσει τους όρους του παρόντος και συμφωνείτε απόλυτα με αυτούς. Για κάθε διαφορά που απορρέει από τη χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ανάμεσα στο χρήστη και στο κατάστημα εφαρμοστέο είναι το ελληνικό δίκαιο και αρμόδια τα Ελληνικά δικαστήρια.

Σύμβαση χρήσης

Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών αυτού του δικτυακού τόπου παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στο τόπο αυτό. Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου. Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της ιστοσελίδας η του δικτύου. Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του δικτυακού τόπου ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), το λογότυπο, όλο το περιεχόμενο του δικτυακού αυτού τόπου (dedalos.gr) συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του site, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του δικτυακού αυτού τόπου και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να "φορτωθεί", να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

Περιορισμός ευθύνης

To κατάστημα έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και ειδικότερων σχολίων. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά και απεικόνισης). To κατάστημα δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των απεικονίσεων, των κειμένων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης δήλωσης ή άλλης πληροφορίας, που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα δικτυακό τόπο. Ούτε επίσης εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, αλλά εγγυάται πως τα σφάλματα και τα λάθη θα διορθώνονται μόλις γίνονται αντιληπτά (παρακαλούμε τη βοήθεια σας γι' αυτό). Υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το κατάστημα δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημίας υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του dedalos.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

Επίσης ο παρών δικτυακός τόπος δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό site ή οι εξυπηρετητές "servers" μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή σας, σας παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά, εντούτοις χρησιμοποιεί έναν από τους καλύτερους server και προστατεύεται με μια απο τις καλύτερες προστασίες κατά οποιασδήποτε μορφής ιών.

Δεσμοί links προς άλλα sites

To κατάστημα δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω "δεσμών", hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Συνεπώς για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στα αντίστοιχα web sites και σελίδες, τα οποία και φέρουν τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.To κατάστημα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Δεσμοί links προς το δίκτυο

"Δεσμοί" προς το δίκτυο επιτρέπονται μόνο προς την κεντρική σελίδα του και όχι προς τις σελίδες που έχουν (ενδεχομένως) κωδικό πρόσβασης, εκτός αν υπάρχει αντίθετη ρητή συμφωνία μεταξύ του δικτύου και του παραπέμποντα σε αυτό φορέα. Εξάλλου, οι "δεσμοί" αυτοί πρέπει να δημιουργούνται μόνο μέσω hyperlinks και όχι μέσω εικόνων.

Παροχή και χρήση email

Η διαδικασία παροχής και χρήσης ηλεκτρονικής διεύθυνσης από το δίκτυο προς τους επισκέπτες / χρήστες των υπηρεσιών του διέπεται από τους όρους του παρόντος. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους αυτούς παρακαλούμε να μην ενεργοποιήσει τη διαδικασία παροχής ηλεκτρονικής διεύθυνσης από το δίκτυο.
Ο επισκέπτης / χρήστης, αφού υποβάλλει τα στοιχεία του πρέπει να επιλέξει στη συνέχεια ένα όνομα και ένα κωδικό πρόσβασης στην ηλεκτρονική του διεύθυνση.
Ο κάτοχος της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που παρέχεται από το δίκτυο είναι απολύτως υπεύθυνος για κάθε χρήση της και για το περιεχόμενο των μηνυμάτων του και το δίκτυο δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να φέρει ευθύνη για πράξεις που σχετίζονται με τη χρήση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης από τον κάτοχο. Ο κάτοχος οφείλει να γνωστοποιεί αμέσως στο δίκτυο οποιαδήποτε χρήση της ηλεκτρονικής του διεύθυνσης από τρίτο χωρίς εξουσιοδότηση καθώς και οποιαδήποτε άλλη περίπτωση παραβίασης του ηλεκτρονικού του λογαριασμού.
Το δίκτυο δεν ελέγχει το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που αποστέλλονται από τους επισκέπτες / χρήστες μέσω της παρεχόμενης από το δίκτυο ηλεκτρονικής διεύθυνσης. Το δίκτυο διατηρεί αρχείο με τις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις και μπορεί να αποστέλλει μηνύματα ενημερωτικού και οικονομικού χαρακτήρα στους κατόχους των ηλεκτρονικών διευθύνσεων εκτός εάν οι τελευταίοι δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο.
Το δίκτυο διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει κάποιο πρόσωπο από την παροχή ηλεκτρονικής διεύθυνσης ή να διακόπτει την παροχή αυτή σε περίπτωση παραβίασης των όρων του παρόντος.

Γεγονότα Ανωτέρας Βίας

Δεν είμαστε υπόλογοι ή υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αδυναμία εκπλήρωσης ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση οποιωνδήποτε εκ των υποχρεώσεών μας που να έχει προκληθεί από γεγονότα τα οποία δεν υπόκεινται στον εύλογο έλεγχό μας (Γεγονός Ανωτέρας Βίας). Ως γεγονός Ανωτέρας Βίας θεωρείται κάθε πράξη, γεγονός, αδυναμία πραγματοποίησης, παράλειψη ή ατύχημα που δεν υπόκειται στον εύλογο έλεγχό μας και περιλαμβάνει συγκεκριμένα (αλλά όχι περιοριστικά) τα εξής:

1) Απεργίες, ανταπεργίες.
2) Κοινωνική αναταραχή, εξέγερση, εισβολή, τρομοκρατική επίθεση ή απειλή τρομοκρατικής επίθεσης, πόλεμο (είτε έχει κηρυχθεί είτε όχι) ή απειλή ή προετοιμασία για πόλεμο.
3) Πυρκαγιά, έκρηξη, καταιγίδα, πλημμύρα, σεισμό, καθίζηση, επιδημία ή άλλη φυσική καταστροφή.
4) Αδυναμία χρήσης των σιδηροδρόμων, πλοίων, αεροπλάνων, μηχανοκίνητων οχημάτων ή άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών μέσων μεταφοράς.
5) Αδυναμία χρήσης των δημόσιων ή ιδιωτικών τηλεπικοινωνιακών δικτύων.
6) Πράξεις, διατάγματα, νόμοι, κανονισμοί ή κυβερνητικοί περιορισμοί.
7) Κάθε απεργία, βλάβη ή ατύχημα των ακτοπλοϊκών και ταχυδρομικών υπηρεσιών ή των λοιπών μέσων μεταφοράς.
8) Η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας θεωρείται ότι αναστέλλεται για την περίοδο που διαρκεί το Γεγονός Ανωτέρας Βίας.

Πολιτική Υπαναχώρησης

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας το προϊόν στην ίδια κατάσταση με αυτή που το παραλάβατε, χωρίς να έχει καταστραφεί η ταινία ασφαλείας ή/και γνησιότητας του προμηθευτή, να μην έχει ανοιχθεί η συσκευασία του και να μην έχει χρησιμοποιηθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο. Θα πρέπει επίσης να επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος όπως η απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει μετά το πέρας των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε γι' αυτό με μία ξεκάθαρη δήλωση (π.χ. e-mail στο info@dedalos.gr) και συμπληρώνοντας το έντυπο υπαναχώρησης που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί στη συσκευασία στην οποία παρελήφθη, με την ταχυδρομική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε. Δεν επιστρέφονται δαπάνες παράδοσης όταν έχετε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλον από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που σας προσφέρουμε.
 
Προϊόν το οποίο είχε πωληθεί με επιπλέον δώρο (π.χ. δωρεάν κάρτα μνήμης κ.τ.λ.) θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν εφαρμόζεται στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί στην εταιρεία μας και το προϊόν έχει παραληφθεί από την έδρα μας καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση.

Το προϊόν δεν θα πρέπει να έχει υποστεί ουδεμία εκούσια ή ακούσια ζημία και να μην έχει φθαρεί η συσκευασία του.
Το κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.
 
Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αποκλειστικά μέσω λογαριασμού τραπέζης όπου τα στοιχεία του λογαριασμού (δικαιούχος) είναι ίδια με αυτά που είχαν δηλωθεί κατά την παραγγελία του προϊόντος ή με επιστροφή στην ίδια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα με την οποία έγινε η αγορά. 
 
Σας ενημερώνουμε ότι το dedalos.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε αυτή την περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση ή αποδοχή της επιστροφής τους.
 
Σε καμία περίπτωση τα προϊόντα τα οποία έχουν πληρωθεί στην έδρα μας ή/και παραληφθεί από την έδρα μας δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων. Σε αυτή την περίπτωση το ποσό της αγοράς σας θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας και θα μπορείτε να το εξαργυρώσετε αγοράζοντας οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο θέλετε από το κατάστημα μας.
 
Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση εκτός του δικαιώματος της υπαναχώρησης, κατά την οποία η εταιρεία μας θελήσει να αποδεχθεί κάποια επιστροφή χωρίς να υπάρχει υποχρέωση μας για αυτό (όπως π.χ για την επιπλέον εξυπηρέτηση του πελάτη), δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων παρά μόνο πίστωση του τιμήματος του προϊόντος (εκτός του συνόλου των μεταφορικών) στον λογαριασμό του πελάτη, ο οποίος και μπορεί να το χρησιμοποιήσει μελλοντικά για να αγοράσει οποιοδήποτε άλλο προϊόν θέλει από το κατάστημα μας. Διατηρούμε πάντοτε το δικαίωμα να μην δεχθούμε την οποιαδήποτε τέτοιου είδους επιστροφή (εκτός του δικαιώματος υπαναχώρησης) για τον οποιοδήποτε λόγο.
 
Ακύρωση παραγγελίας
Μπορείτε να ακυρώσετε μία παραγγελία που δώσατε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, αποκλειστικά μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με εμάς κατά το ωράριο λειτουργίας, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν έχει διεκπεραιωθεί η αποστολή της. Δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας δεν υφίσταται πέραν της παραπάνω περιπτώσεως.
 
Λάθος ποσότητα / προϊόν
Έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε, χωρίς επιβάρυνσή σας, τη διόρθωση ή την αντικατάσταση του προϊόντος ή της παραγγελίας σας εφόσον σας παραδόθηκε διαφορετικό προϊόν από αυτό της παραγγελίας σας ή/και λανθασμένη ποσότητα. Για να μπορέσετε να επιστρέψετε το προϊόν που δεν αντιστοιχεί στην παραγγελία σας, θα πρέπει αυτό να βρίσκεται στην αρχική κατάσταση που παρελήφθη, να μην έχει ανοιχθεί η συσκευασία του, να μην έχει αλλοιωθεί η ταινία ασφαλείας του και να μην έχει χρησιμοποιηθεί κατά οποιονδήποτε τρόπο. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει με την ταχυδρομική εταιρία που θα σας υποδείξουμε.
 
Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί με όλα τα πρωτότυπα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο, εγγύηση, οδηγίες χρήσεις).
 
Όροι εγγυήσεων
Όλα τα προϊόντα καλύπτονται από εμπορική εγγύηση ενός (1) χρόνου και ως ημερομηνία έναρξης θεωρείται αυτή που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς. 

Για όλα τα αντικείμενα που χρήζουν εγκατάστασης όπως οθόνες, ραδιόφωνα, ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, ενισχυτές, ηχεία κτλ. ισχύουν οι κάτωθι όροι.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την επίκληση της ισχύος της εγγύησης είναι η επίδειξη του πρωτοτύπου παραστατικού αγοράς.

Για να ισχύσει η εγγύηση θα πρέπει επίσης να έχει συμπληρωθεί και υπογραφεί από τον πελάτη το έντυπο "στοιχεία αγοραστή" που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία και να αποσταλεί στο e-mail: info@dedalos.gr εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ήμερων από την ημέρα αγοράς που αναγράφεται στην απόδειξη ή το τιμολόγιο.

Για να ισχύσει η εγγύηση θα πρέπει επίσης να έχει συμπληρωθεί, υπογραφεί και σφραγιστεί από το συνεργείο εγκατάστασης και τον αρμόδιο τεχνικό η "βεβαίωση εγκατάστασης" που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία και να αποσταλεί μαζί με φωτογραφία των νόμιμων φορολογικών παραστατικών εγκατάστασης στο e-mail: info@dedalos.gr εντός δεκαπέντε 15 ημερολογιακών ήμερων από την ημέρα εγκατάστασης.

Η εγγύηση ισχύει μόνο αν η εγκατάσταση του προϊόντος πραγματοποιηθεί σε εξειδικευμένο (χωρίς την υποχρέωση να είναι και εξουσιοδοτημένο) ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων από εξειδικευμένο εγκαταστάτη και αποδεικνύεται με τα νόμιμα φορολογικά παραστατικά εργασίας και εγκατάστασης. 

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν βρίσκετε ή χάσατε το έντυπο εγγύησης έχετε την υποχρέωση να ζητήσετε την αποστολή του ηλεκτρονικά ή με το ταχυδρομείο, ώστε να ισχύσει η εγγύηση σας. 

Στην οποιαδήποτε περίπτωση δεν λάβουμε μέσα στα χρονικά διαστήματα που περιγράφονται, τα απαραίτητα για την εμπορική εγγύηση έγγραφα, αυτή παύει να ισχύει.

Για να ζητήσετε επισκευή ή αντικατάσταση προϊόντος που εμπίπτει στην εγγύηση, κατά το διάστημα του ενός (1) έτους που αυτή ισχύει, θα πρέπει να μας φέρετε ή αποστείλετε με δική σας χρέωση το χαλασμένο προϊόν συνοδευόμενο από ένα αντίγραφο του παραστατικού αγοράς προκείμενου να περάσει από τεχνικό έλεγχο. 

Τα προς έλεγχο ή/και επισκευή εμπορεύματα μπορούν να παραδοθούν στην έδρα μας ιδιοχείρως, σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων προς εμάς επιβαρύνει το πελάτη. Αντιθέτως, η επιστροφή του προϊόντος προς το πελάτη σε περίπτωση που βρεθεί ελαττωματικό και ισχύουν οι όροι και τα χρονικά διαστήματα της εγγύησης, επιβαρύνει την εταιρεία μας.

Στην περίπτωση που η βλάβη έχει προκληθεί από ακατάλληλες συνδέσεις ή γενικώς πλημμελή εγκατάσταση του μηχανήματος από µη εξειδικευμένο εγκαταστάτη ή μη εξειδικευμένο ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων, η εγγύηση παύει να ισχύει και το οποιοδήποτε κόστος επισκευής συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτικών, της εργασίας και των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει να του επιστραφεί το προϊόν μετά τον τεχνικό έλεγχο χωρίς να επισκευαστεί (αν για οποιοδήποτε λόγο δεν ισχύει η εγγύηση). Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεται με τα έξοδα εργασίας και έλεγχου του προϊόντος καθώς και με τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής.

Στην περίπτωση που μετά τον τεχνικό έλεγχο το προϊόν δεν βρεθεί ελαττωματικό, το κόστος της εργασίας και του έλεγχου καθώς και το κόστος αποστολής και επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για την εξακρίβωση οποιουδήποτε προβλήματος λειτουργίας, απαραίτητη είναι η παραμονή για έλεγχο του προϊόντος σε εμάς για χρονικό διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) εργάσιμων ημερών. Σε κάθε περίπτωση το χρονικό διάστημα ελέγχου δεν θα ξεπερνά τις δεκαπέντε (15) εργάσιμες ημέρες. 

Ενδεχόμενη επισκευή ή/και αντικατάσταση μερών ή/και της ίδιας της συσκευής δεν παρατείνει τη διάρκεια της εγγύησης, η οποία συνεχίζει σε κάθε περίπτωση έως τη λήξη της.

Σε περίπτωση που υπάρχει η υποχρέωση της εγκατάστασης από εξουσιοδοτημένο ηλεκτρολογείο ή συνεργείο θα βρείτε την λίστα με αυτά σε ειδικό έντυπο που συνοδεύει το προϊόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ή και από ανθρώπινη παράλειψη η λίστα δεν εσωκλείεται στην συσκευασία του προϊόντος μπορείτε να ζητήσετε την αποστολή αυτής ηλεκτρονικά ή με το ταχυδρομείο. 

Η εγγύηση ισχύει μόνο για μηχανήματα τα οποία πουλήθηκαν από το εταιρεία μας, για εγκατάσταση η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς τροποποιήσεις στα εξαρτήματα της συσκευής και μόνο για τον αρχικό αγοραστή.

Η εγγύηση ισχύει για βλάβες οι οποίες δεν οφείλονται σε κακή τοποθέτηση ή λάθος χειρισμό, σε κακή ή λάθος χρήση ή σύνδεση ή εγκατάσταση, σε λανθασμένη ή ελλιπή συντήρηση, σε κακές συνθήκες μεταφοράς (ακόμα και από την μεταφορική εταιρεία ή το courier με το οποίο στείλαμε το προϊόν), σε σύνδεση με λάθος τάση ή μεταβολές της τάσης ή παροχή ισχύος διαφορετική από την οριζόμενη, σε ζημιές από διαβρωτικό περιβάλλον (π.χ. παραθαλάσσιες περιοχές ή περιοχές με έντονη σκόνη κλπ) ή σε θεομηνίες.

Η ευθύνη της εγγυήτριας εταιρείας περιορίζεται αυστηρά και μόνο στη λειτουργία του εγγυημένου προϊόντος και δεν αναφέρεται καθόλου στην κάθε είδους χρήση του, κατά συνέπεια ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε ζημιά (άμεση, έμμεση ή επακόλουθη) προερχόμενη από τη χρήση του μηχανήματος.

Έξοδα μη παραλαβής

Εάν μετά την πάροδο 15 ημερολογιακών ημερών από την στιγμή που η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη προς παράδοση και αν η εν λόγω παραγγελία δεν έχει ακόμη παραδοθεί για λόγους που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά μας, θα θεωρήσουμε ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

Σαν αποτέλεσμα θα σας επιστρέψουμε την πληρωμή που λάβαμε από εσάς όσο το δυνατόν συντομότερα. Παρακαλούμε σημειώστε ωστόσο ότι τα μεταφορικά που προέκυψαν λόγω μη παραλαβής της παραγγελίας σας επιβαρύνουν εσάς και δεν θα σας επιστραφούν.

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του δικτύου και του επισκέπτη / χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών από τη μεριά του επισκέπτη / χρήστη δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Μπορείτε να ενημερωθείτε εκτενέστερα για την πολιτική απορρήτου και τα δικαιώματα προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων, πατώντας εδώ

Φόρος προστιθέμενης αξίας

Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται το Φ.Π.Α. (24%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας. Το dedalos.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α. και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο Φ.Π.Α.

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Το dedalos.gr παρέχει στους επισκέπτες / χρήστες του υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό τάσσει και μεριμνώντας για την προστασία των προσωπικών στοιχείων που υποβάλλουν για τη χρήση των υπηρεσιών αυτών.

Διαθεσιμότητα

Τα προϊόντα τα οποία έχουμε διαθέσιμα θα είναι άμεσα παραδοτέα εντός των προκαθορισμένων ημερών παράδοσης. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο στην αποθήκη μας και περιμένουμε να το παραλάβουμε από τους προμηθευτές μας, θα υπάρχει η σχετική ενημέρωση για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής τους. Εντούτοις, μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας ακόμη και για προϊόντα τα οποία δεν είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω e-mail, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παραλαβής του σχετικού προϊόντος από τον προμηθευτή μας και την παράδοσή του σε εσάς. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την ανάκληση του εν λόγω προϊόντος, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί.

Ευθύνη

To dedalos.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση πάντως που υπάρξει κάποιο δικό μας λάθος στις παραδιδόμενες ποσότητες της παραγγελίας σας, το dedalos.gr αναλαμβάνει την ευθύνη αποκατάστασης με δικά του έξοδα αποστολής.

Μετάθεση κινδύνου και κυριότητα των προϊόντων

Η ευθύνη για τα προϊόντα μετατίθεται σε εσάς από τη στιγμή που εσείς ή κάποιο τρίτο μέρος που έχετε ορίσει εσείς, διάφορο του μεταφορέα, έχει αποκτήσει τη φυσική κατοχή ή έλεγχο των προϊόντων. Το dedalos.gr δεν ευθύνεται για σωματικές ή υλικές βλάβες, που προκαλούνται από κακό χειρισμό, κακή τοποθέτηση ή παράβλεψη των κανόνων ασφαλείας που συνοδεύουν τα προϊόντα. Η κυριότητα των προϊόντων περνάει στα χέρια σας με την ολοσχερή είσπραξη από την πλευρά μας όλων των ποσών που οφείλονται σε σχέση με τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής είτε με την παράδοσή τους (όπως ορίζεται παραπάνω) αν αυτή πραγματοποιηθεί μεταγενέστερα από την είσπραξη.

Τιμή και πληρωμή

Η τιμή κάθε προϊόντος θα είναι αυτή που ορίζεται ανά πάσα στιγμή στην ιστοσελίδα μας, εκτός από τις περιπτώσεις προφανούς σφάλματος. Φροντίζουμε πάντοτε να διασφαλίζουμε ότι όλες οι τιμές στην ιστοσελίδα είναι ακριβείς, ωστόσο ενδέχεται να παρουσιαστούν σφάλματα. Εάν διαπιστώσουμε κάποιο λάθος στην τιμή οποιουδήποτε προϊόντος που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατόν και θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να επιβεβαιώσετε εκ νέου την παραγγελία στη διορθωμένη σωστή τιμή ή να την ακυρώσετε. Εάν είναι αδύνατο να επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα θεωρήσουμε ότι η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί και θα σας επιστρέψουμε στο ακέραιο κάθε ποσό που έχετε πληρώσει. Δεν υποχρεούμαστε να σας προμηθεύσουμε κανένα προϊόν στη λανθασμένη χαμηλότερη τιμή. Οι τιμές στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ αλλά όχι τα έξοδα αποστολής, τα οποία προστίθενται στη συνολική τιμή και εμφανίζονται κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης την παραγγελίας σας. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο οι ενδεχόμενες αλλαγές δεν θα επηρεάσουν τις παραγγελίες οι οποίες έχουν δρομολογηθεί προς αποστολή.

Δίκαιο και Δικαιοδοσία

Η χρήση της ιστοσελίδας μας για την αγορά προϊόντων μέσω αυτής διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά που προκύπτει από ή σχετίζεται με την χρήση της ιστοσελίδας υπόκειται στην μη αποκλειστική δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων. Αν σαν καταναλωτής θεωρείτε ότι τα δικαιώματά σας έχουν παραβιαστεί, μπορείτε να απευθύνετε τα παράπονά σας στέλνοντας μας ένα email στο info@dedalos.gr με στόχο μια εξωδικαστική διευθέτηση. Στο ίδιο πλαίσιο, αν η αγορά μεταξύ ημών έχει πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας μας, σας ενημερώνουμε, όπως επιτάσσει ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός 524/2013, ότι δικαιούσθε να αναζητήσετε την διευθέτηση της καταναλωτικής σας διαφοράς μαζί μας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας εξωδικαστικής διευθέτησης

Πλήρης Συμφωνία

Οι παρόντες όροι όπως και κάθε έγγραφο που ρητά αναφέρεται σε αυτούς αποτελούν την πλήρη συμφωνία ανάμεσα μας και αντικαθιστούν κάθε προηγούμενη γραπτή ή προφορική συμφωνία, συνεννόηση ή διακανονισμό μεταξύ μας. Αμφότεροι εσείς και εμείς αναγνωρίζουμε ότι, ουδείς από εμάς βασίστηκε σε οποιαδήποτε δήλωση, δέσμευση ή υπόσχεση που τυχόν δόθηκε από το έτερο συμβαλλόμενο μέρος ή που υπονοήθηκε προφορικά ή γραπτά κατά τις μεταξύ μας διαπραγματεύσεις και συνομιλίες. Διατηρούμε δε το δικαίωμα αναθεώρησης και τροποποίησης των παρόντων όρων ανά πάσα στιγμή. Τη χρονική στιγμή που παραγγέλνετε προϊόντα από εμάς ή που κάνετε χρήση αυτής της ιστοσελίδας, υπόκεισθε στις εκάστοτε ισχύουσες πολιτικές και όρους μας, εκτός εάν απαιτείται η οποιαδήποτε τροποποίηση των συγκεκριμένων πολιτικών, των όρων μας ή της πολιτικής προστασίας απορρήτου να πραγματοποιείται δια νόμου ή κυβερνητικής αρχής.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την πλοήγηση σας και τη λειτουργία του site. Για να μάθετε περισσότερα, πατήστε εδώ.